VZPOSTAVLJENE PRENOVLJENE SPLETNE STRANI

Spoštovani obiskovalci spletnih strani Muzejskega društva Škofja Loka,

v soboto, 11. oktobra 2014 je bila izvedena tehnološka posodobitev spletnih strani  Muzejskega društva Škofja Loka in izveden prenos na nov strežnik.

Posodobitev je pripravil Priklopi.me iz Godešiča.

Pri posodobitvi smo sledili cilju, da spletne strani oblikovno in z vidika delovanja ostanejo čim bolj podobne dosedanjim, a zaradi drugačne tehnologije to povsod ni bilo možno.

Upamo in želimo, da je bil prehod izveden brez večjih zapletov in da se boste hitro navadili na spremembe. Veseli bomo, če nas boste obvestili o morebitnih težavah in napakah, za katere se bomo potrudili, da jih bomo čim prej odpravili. Sporočite na naš e-naslov: info@mdloka.si

V prihodnje bomo tudi bolj “pridni” z vnašanjem novic, česar nam tehnologija v zadnjih mesecih ni omogočala. Želimo, da spletne strani Muzejskega društva Škofja Loka ponovno postanejo dobro obiskano spletno središče za informacije o našem delovanju ter o prireditvah, ki jih pripravljamo. Na spletnih straneh bomo tudi v prihodnje objavjali vabila in novice o dogodkih na širšem loškem, ki so povezane z osnovnim poslanstvom našega društva – negovanjem vrednot domoljubja in domoznanstva.

Vabimo vas, da nam sporočite novice oziroma posredujete vabila za prireditve, za katerega menite, da so zanimive za naše člane in za vse obiskovalce spletnih strani.

Prisrčen pozdrav,

mag. Aleksander Igličar
predsednik Muzejskega društva Škofja Loka