VABLJENI NA PASIJONSKO PEŠ ROMANJE V PREDDVOR - NEDELJA, 14. 4. 2019 OB 7. URI

Pasijonski veter piha. V Dnevih škofjeloškega pasijona je najmočnejši loški. Čutimo ga tudi od drugod, iz Ribnice, Štepanje vasi in Preddvora.

Dramska skupina Getsemani iz Preddvora se pripravlja na uprizoritev pasijona z naslovom »Glejte, človek«. Ponovitev si boste lahko ogledali 23. aprila 2019 ob 20. uri v Jurjevi dvorani v Stari Loki.

Za tiste, ki želite videti premiero pasijona, in ste ljubitelji hoje ter prijetnega druženja, Prosvetno društvo Sotočje organizira

PASIJONSKO PEŠ ROMANJE V PREDDVOR, 

in sicer na cvetno nedeljo, 14. aprila 2019. Romanje bomo pričeli s sveto mašo v škofjeloški župnijski cerkvi svetega Jakoba ob 7. uri. Po blagoslovu pri kapucinih se bomo odpravili na slabih 20 km dolgo pot.

Po romanju in skromnem kosilu si bomo ogledali Preddvorski pasijon ob 15. uri. Vabljeni vsi, ki želite nekaj narediti za dušo in telo.

Zaradi organizacije kosila in prevoza iz Preddvora do Škofje Loke prosim, da se prijavite Janezu Urhu, do petka, 12. aprila 2019, na:  telefon: 031 393 045 ali na e-naslov: janez.izvir@siol.net . 

Prisrčno vabljeni na pasijonsko romanje.