Spoštovani obiskovalci spletnih strani Muzejskega društva Škofja Loka!

Želimo vam obilo zdravja, veselja in notranjega miru v letu 2010.

Zahvaljujemo se vam, da obiskujete naše spletne strani in vas vabimo, da ste naši redni obiskovalci tudi v prihodnje. Na naših straneh vas bomo še naprej redno obveščali o dogajanjih v našem društvu in dogodkih na loškem, ki so širše povezani s poslanstvom našega društva.

Spletne strani našega društva so bile vzpostavljene konec leta 2006 in do sedaj je bilo skupno 137.468 obiskovalcev.  Leta 2009 smo zabeležili največji letni obisk, saj jih je obiskalo 83.221 obiskovalcev, kar pomeni povprečno 6.935 na mesec oziroma povprečno 228 vsak dan. Rekorden je bil oktober 2009, ko si je naše strani ogledalo 11.424 obiskovalcev.

Vabimo vas, da ste še naprej naši redni obiskovalci in da nam na naš naslov info@mdloka.si sporočate novice, ki so po vašem mnenju pomembne za naše člane in obiskovalce. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo naše strani čimbolj zanimive in aktualne.

Vabimo vas, da se včlanite v naše društvo in s tem postanete redni naročnik Loških razgledov. Prijavnico najdete pod zavihkom Postani član.

SREČNO V LETU 2010!

mag. Aleksander Igličar
predsednik Muzejskega društva Škofja Loka