V veselem decembru, ko med nas prihajajo dobri možje, obdarujemo svoje otroke, sorodnike in prijatelje. Veseli bomo, če jih boste obdarili tudi s kakšno knjigo iz naše bogate knjižne ponudbe.

Da bi vam olajšali vašo odločitev in vas še dodatno nagovorili k nakupu zanimivih loških domoznanskih knjig vam v prazničnem decembru nudimo 10-odstotni popust na vse naše knjige, ki jih boste naročili v spletni trgovini na naši spletni strani. Popust velja samo za nakup na spletni strani, na ostalih prodajnih mestih popust ne velja. Popust vam bomo obračunali po prejetem naročilu, ko vam bomo izstavili račun.

Iz naše bogate knjižne ponudbe naj vas opozorimo le na nekaj naslovov: Za vaše otroke pa tudi odrasle je zanimiva zbirka loških pripovedk Kamniti most, ki je bila lani v tem času zelo iskana, a je žal pošla. Spomladi smo jo ponatsnili in na zalogi je še nekaj izvodov. Izpostavimo naj tudi letošnji noviteti Štuklovo Po poti kulturne dediščine in Komanov vodnik Slikar Jernej iz Loke. Ljubitelji pasijonov lahko sebe ali vaše prijatelje obdarite s Pasijonskimi doneski. Na zalogi je tudi še nekaj izvodov Steletove fotomonografije Pisana Loka Škofja Loka.

Ostale knjjge, vključno s posameznimi številkami Loških razgledov, si lahko ogledate in naročite v spletni trgovini, do katere lahko dostopate tukaj.

Z nakupom naših knjig boste razveselili vaše sorodnike in prijatelje ter nam pomagali pri uresničevanju našega poslanstva.

Za vaš nakup se vam že v naprej prisrčno zahvaljujemo!

mag. Aleksander Igličar
predsednik Muzejskega društva Škofja Loka