Spoštovani obiskovalci spletnih strani Muzejskega društva Škofja Loka!

Veseli smo, da redno obiskujete naše spletne strani, za kar se vam iskreno zahvaljujemo in vam obljubljamo, da se bomo tudi v prihodnje trudili, da bodo naše vsebine čimbolj zanimive in aktualne. Vabimo vas, da nam pri tem pomagate in nam na naš e-naslov info@mdloka.si pošljete novice in zanimivosti, s katerimi bi radi seznanili naše člane in obiskovalce strani. Veseli bomo tudi vseh vaših pobud in predlogov, bodisi o samih spletnih straneh, bodisi o delovanju  našega društva.

Veseli in ponosni smo, da smo v mesecu maju dosegli največjo mesečno obiskanost naših strani, saj smo zabeležili 11.913 obiskov, kar pomeni povprečno 384 na dan. Prejšnji rekord je bil iz oktobra lanskega leta, ko je strani obiskalo 11.424 obiskovalcev. Maja je bilo prvih obiskovalcev 713.

V letošnjem letu je spletne strani obiskalo skupaj že 39.650 obiskovalcev, prvih obiskov po mesecih pa je bilo 2.387.

Pred nami je pestro junijsko dogajanje, ki se bo konec meseca zaključilo s srednjeveškimi dnevi LOŠKI HISTORIAL in praznovanjem občinskega praznika. V praznično vzdušje se bomo vključili tudi mi, saj bomo v sredo, 16. 6. 2010 v Sokolskem domu predstavili novo že 56. številko Loških razgledov. 

Obilica dogodkov, ki jih bomo spremljali tudi na naših spletnih straneh.

Želim vam prijetno doživetje junijskih praznovanj in dogodkov,

mag. Aleksander Igličar
predsednik Muzejskega društva Škofja Loka