Marca smo zabeležili rekorden obisk naših spletnih strani, saj si jih je ogledalo 630 prvih obiskovalcev, vseh obiskov pa je bilo kar 6.252. To pomeni, da spletna stran Muzejskega društva postaja osrednja informacijska točka naših članov, kar je bil eden od pomembnih ciljev novega vodstva.

Še naprej se bomo trudili, da bodo naše dejavnosti čimbolj zanimive, saj bodo posledično zanimive in aktualne tudi novice na spletnih straneh. Z novicami včasih presegamo ožje delovanje društva in vas seznjamo tudi z drugimi pomembnimi dogodki v Škofji Loki in njeni okolici, ki so tesno povezane z osnovnim delovanjem našega društva in njegovim mestom v loškem kulturnem in družbenem življenju.

Vabimo vas, da nam tudi vi posredujete informacije, ki so pomembne za naše člane in na sploh Ločane in jih bomo objavili na spletnih straneh. Veseli bomo tudi vseh vaših predlogov za delovanje društva, za katere se  vam že v naprej zahvaljujemo. Veseli bomo, če boste z našo spletno stranjo seznanili tudi vaše prijatelje in znance in jih povabili, da postanejo naši člani.  

Vaše predloge nam pošljite na naš e-naslov: info@mdloka.si ali na naš redni poštni naslov: Muzejsko društvo Škofja Loka, Grajska pot 13, 4220 Škofja Loka.


mag. Aleksander Igličar
predsednik